Μήνυμα για τη χρόνια Ηπατίτιδα

Νέα

Ο ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) και η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ) ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας.

Η χρόνια ιογενής ηπατίτιδα είναι ένα νόσημα που μπορεί να προληφθεί, να αντιμετωπιστεί και σε πολλές περιπτώσεις να θεραπευτεί πλήρως, εφόσον βέβαια διαγνωστεί έγκαιρα και στη συνέχεια χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Αυτό είναι και το μήνυμα της Πανελλήνιας ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, η οποία ξεκίνησε το 1987. 

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.), δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της ηπατίτιδας με συνεχή προσφορά στην πρόληψη, τη θεραπεία, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς, αλλά και εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικότερα, είτε ανήκουν στο χώρο της υγείας είτε όχι, αποτέλεσε και θα αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της Ε.Ε.Μ.Η

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ εδώ 

volos

volos

volos

Volos