11ο Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας : Αποτελέσματα γραπτών εξετάσεων

Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΜΗ με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο κύκλος των μαθημάτων του 11ου   Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας έκλεισε με επιτυχία μετά και τη διεξαγωγή  των γραπτών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στις 8/6/2018.
Συγκεκριμένα, στις εξετάσεις συμμετείχαν 49 από τους συνολικά 52 συμμετέχοντες του 11ου Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας, καθώς και 6 από το προηγούμενο Σχολείο Ηπατολογίας.
Τα ποσοστά επιτυχίας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι συνολικά 45 συμμετέχοντες κατάφεραν να ξεπεράσουν τη βάση και να λάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Δείτε ΕΔΩ τους επιτυχόντες 
Τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας έλαβαν οι κάτωθι :
·         1η: Ηλιάνα Μάνη (Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική, ΓΝΑ «Ιπποκράτειο»)
·         2η: Πηνελόπη Αρβανίτη (Παθολογική Πανεπιστημιακή Κλινική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας)
·         3η (ισοψηφία): Ειρήνη Ζαχαροπούλου ( Γαστρεντερολογική Κλινική, Γεν. Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά        «Άγιος Παντελεήμων)&
         Ευγενία Κουρέτα (Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική, ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ»)
 
Στους τέσσερις πρωτεύσαντες, με απόφαση του ΔΣ θα χορηγηθεί ως βραβείο, δωρεάν εγγραφή & διαμονή στο προσεχές Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί το Μάϊο του 2019 στην Καλαμάτα, καθώς και συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου.
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και αυτή τη χρονιά στο Σχολείο Ηπατολογίας και συνέβαλαν στην επιτυχία του & σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επόμενο Σχολείο.

Μην χάσετε τις προθεσμίες!