6ο Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας

Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.) ανακοινώνουν την απόφασή τους για τη συνέχιση της διεξαγωγής και την περαιτέρω βελτίωση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας.

Όπως ήδη γνωρίζετε το Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας που φέτος θα λειτουργήσει για 6η συνεχή χρονιά, περιλαμβάνει 6 κύκλους μαθημάτων, καλύπτοντας ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται της σύγχρονης Ηπατολογίας.

 

(διαβάστε εδώ την πρωτότυπη ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΕΜΗ)

Τα μαθήματα θα διεξάγονται:

Αθήνα (3 μαθήματα): στη Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ - Μικράς Ασίας & Δήλου 1 Γουδή, Αθήνα

Θεσσαλονίκη (3 μαθήματα): στην Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονικής – Δημοσθένους 4 (1ος όροφος), Θεσσαλονίκη

ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2012 και τελειώνοντας τον Απρίλιο του 2013.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο (πρωί), με μηνιαία συχνότητα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες για τις ακριβείς ημερομηνίες, τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων και να ενημερωθείτε για το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 6ου Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας.

Στον κύκλο των έξι μαθημάτων, δικαιολογείται απουσία μόνο ενός διημέρου (1 μάθημα) με την προϋπόθεση αναπλήρωσής του κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου να χορηγηθεί το πιστοποιητικό παρακολούθησης και τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Σχολείο έχουν ιατροί ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι στις ειδικότητες της Γαστρεντερολογίας, Παθολογίας, Παιδιατρικής και Χειρουργικής καθώς και όλοι όσοι έχουν αποδεδειγμένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νοσήματα του ήπατος.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (60 άτομα) και η επιλογή τους θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Μ.Η. με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής. Κατά τη λήξη των μαθημάτων θα χορηγείται στους παρακολουθήσαντες πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.). Όσοι λάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης αποκτούν αυτοδίκαια το δικαίωμα εγγραφής τους στην Εταιρεία κατόπιν αιτήσεώς τους, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Η.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τα παρακάτω ειδικά έντυπα-αιτήσεις συμμετοχής και να τα αποστείλουν πριν τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@eemh.gr 

Εντός 5 ημερών από την παραλαβή της αίτησης θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής της από τη Γραμματεία της Εταιρείας.