7ο Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας

Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.) ανακοινώνουν την απόφασή τους για τη συνέχιση της διεξαγωγής και την περαιτέρω βελτίωση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τουΣχολείου Κλινικής Ηπατολογίας.

Όπως ήδη γνωρίζετε το Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας που φέτος θα λειτουργήσει για 7η συνεχή χρονιά, περιλαμβάνει 6 κύκλους μαθημάτων, καλύπτοντας ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται της σύγχρονης Ηπατολογίας.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην Αθήνα (3 μαθήματα) και την Θεσσαλονίκη (3 μαθήματα) ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2013 και τελειώνοντας τον Απρίλιο του 2014. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο (πρωί), με μηνιαία συχνότητα.

Στην Αθήνα: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑ, Μ. ΑΣΙΑΣ & ΔΗΛΟΥ 1, ΓΟΥΔΗ.

Στη Θεσσαλονίκη: ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1ος ΟΡΟΦΟΣ.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις ακριβείς ημερομηνίες, τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων και το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 7ου Σχολείου Κλινικής Ηπατολογίας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο αυτόν.

Στον κύκλο των έξι μαθημάτων, δικαιολογείται απουσία μόνο ενός διημέρου (1 μάθημα) με την προϋπόθεση αναπλήρωσής του κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου να χορηγηθεί το πιστοποιητικό παρακολούθησης και τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Σχολείο έχουν ιατροί ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι στις ειδικότητες της Γαστρεντερολογίας, Παθολογίας, Παιδιατρικής και Χειρουργικής καθώς και όλοι όσοι έχουν αποδεδειγμένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νοσήματα του ήπατος.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (50 άτομα) και η επιλογή τους θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Μ.Η. με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής. Κατά τη λήξη των μαθημάτων θα χορηγείται στους παρακολουθήσαντες πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.).

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την online αίτηση συμμετοχής πριν τη λήξη της προθεσμίας:

  • Αίτηση για ειδικευμένους Ιατρούς
  • Αίτηση για ειδικευόμενους

 

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ι. Κοσκίνας

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. Βλαχογιαννάκος

 

Διαβάστε εδώ την πρωτότυπη ανακοίνωση